Doi copii, dați dispăruți după ce au plecat dintr-un centru de primire...

Doi copii, dați dispăruți după ce au plecat dintr-un centru de primire și nu s-au mai întors. Dacă-i vezi, sună la 112 UPDATE Au fost găsiți

0
DISTRIBUIȚI

IPJ Caraș-Severin a anunțat că „polițiștii efectuează căutări în vederea depistării a doi minori de 13 și 17 ani, care au plecat dintr-un centru de primire în regim de urgență din Reșița și nu au mai revenit”.

„Astăzi, 24 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că Constantin Cosmin Romulus, de 17 ani și Ungureanu Pavel Dragoș, de 13 ani, au plecat împreună, fără învoire, în cursul acestei zile și nu au mai revenit. Semnalmente Constantin Cosmin Romulus: înălțime 1,70 m, greutate 70 kg, păr șaten tuns scurt, ochi albaștri, constituție atletică.


La momentul plecării Constantin Cosmin Romulus purta o geacă de culoare roșie, blugi de culoare închisă și încălțăminte sport. Semnalmente Ungureanu Dragoș Pavel: înălțime 1.55 m, greutate 50 kg, păr șaten tuns scurt, ochi verzi, constituție robustă. La momentul plecării Ungureanu Dragoș-Pavel purta blugi de culoare gri, geacă de culoare vernil și încălțăminte sport de culoare albastră cu dungi albe”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

În urma sesizării au fost constituite echipe de polițiști care au efectuat verificări pe raza municipiilor Reșița și Caransebeș, în parcuri, gări, autogări, stații de autobuz, unități spitalicești, precum și în alte locuri unde ar fi putut fi găsiți, fără a fi identificați până în prezent.

Cei care pot oferi informații sunt rugați să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

UPDATE Poliția a anunțat că i-a găsit pe cei doi copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.