Hoț care a furat un portofel și a extras mii de lei...

Hoț care a furat un portofel și a extras mii de lei de pe carduri, căutat de polițiști

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara efectuează cercetări într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic”.


În acest scop, polițiștii au dat publicității imagini cu suspectul, surprinse de camera de supraveghere a unui bancomat.

„Identificarea persoanei din imagini ar putea ajuta la soluționarea cazului, întrucât în data de 20 decembrie 2021, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, dintr-un cabinet de avocatură, situat în Piața Romanilor din Timișoara, ar fi fost sustras un portofel care conținea mai multe acte personale, carduri bancare și aproximativ 250 de lei. Ulterior, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 20:36 – 20:44, au fost folosite cardurile sustrase, fiind efecuate mai multe retrageri de numerar de la un ATM situat pe strada Aleea Studenților din municipiul Timișoara, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.300 de lei”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana respectivă este rugat sa apeleze serviciul de urgență 112 sau dispeceratul Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, la numărul de telefon 0256 402 503.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.