Mai multe petreceri zgomotoase, oprite de polițiștii locali din Timișoara în weekend,...

Mai multe petreceri zgomotoase, oprite de polițiștii locali din Timișoara în weekend, în urma unor sesizări

0
DISTRIBUIȚI

Agenții din cadrul Poliției Locale Timișoara au intervenit în weekend-ul recent încheiat, în urma mai multor sesizări referitoare la tulburarea liniștii publice prin ascultarea de muzică la intensitate ridicată, pe timp de noapte, procovând astfel deranjarea cetățenilor. Astfel, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale atât în cazul unor persoane fizice, cât ți în cazul unor societăți comerciale care au organizat petreceri zgomotoase

„O societate situată pe str.


Polonă, Ravero SRL, a fost sancționată cu 1.500 lei pentru că a tulburat liniștea locuitorilor din zonă prin muzica dată la maxim, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01:50. În dimineața zilei de duminică, în jurul orei 03:30, organizatorul unui eveniment desfășurat în Clubul D’Arc din Piața Unirii nr. 5, a fost sancționat cu aceeași amendă, conform Legii 61/1991 republicată deoarece a tulburat liniștea locuitorilor producând disconfort locatarilor din vecinătatea clubului. Acesta a oprit muzica imediat ce și-a primit procesul verbal. Alți doi cetățeni, care s-au distrat ascultând muzica prea tare, pe timp de noapte, în imobile de locuit de pe străzile Progresul și Anul 1848, au fost sancționați și ei cu câte 1.500 lei”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

„Atât persoanele fizice cât și cele juridice trebuie să țină cont nu numai de legislație, ci și de faptul că pot deranja ceilalți locuitori ai orașului atunci când organizează petreceri, cu atât mai mult cu cât polițiștii locali vor lua măsurile legale ori de câte ori constată încălcarea prevederilor legale”, mai spune comunicatul instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.