Lucrările de la Inelul 4, începute în 2015, aproape finalizate. Ce puncte...

Lucrările de la Inelul 4, începute în 2015, aproape finalizate. Ce puncte cheie leagă

0
DISTRIBUIȚI

Ruben Laţcău, viceprimarul Timişoarei, a anunţat ieri seară că, în sfârşit, după şapte ani, secţiunea Măcin-Constructorilor a Inelului 4 de circulaţie va fi completă.


Pe acest tronson a fost turnat ultimul strat de asfalt şi circulaţia ar putea fi reluată în curând.

„În 2015 a început execuția care trebuia să fie finalizată în 8 luni, dar șantierul a stat mai mult abandonat. A fost primul tronson început din inelul 4, dar proasta planificare și lipsa de implicare a făcut ca lucrarea să se oprească. Am reușit să repornim lucrările iar în acest weekend se finalizează stratul de uzură. În curând vom deschide traficul pe această rută ce leagă zona de lângă muzeu și fostul UMT, de Dumbrăvița și nordul Timișoarei”, a scris Laţcău pe pagina sa de Facebook.

Conform viceprimarului vor fi disponibile 169 de locuri de parcare lângă muzeu, pe strada Măcin. Utile pentru accesul la festivalurile și evenimentele organizate în zonă şi la Pădurea Verde.

Secțiunea de drum se întinde pe 1,6 kilometri cu câte o bandă pe sens, trotuare și piste de bicicletă. Valoarea investiției e de aproximativ 6 milioane de lei (fără TVA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.