Sporurile salariale de la Spitalul Municipal Timișoara, reduse fără ca angajații să...

Sporurile salariale de la Spitalul Municipal Timișoara, reduse fără ca angajații să fie anunțați

6
DISTRIBUIȚI

Deputatul de Timiș Ciprian-Titi Stoica a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că sporurile personalului medical de la Spitalul Municipal Timișoara au fost reduse fără ca angajații să fie anunțați în prealabil.

„Comitetul Director al Spitalului Municipal Timişoara, a decis reducerea sporurilor salariale ale eroilor noştri din pandemie fără a-i anunța! Câteva exemple: Blocul Operator, de la 75% la 50%; UPU, de la 85% la 68%; Secție, de la 15% la 12%.


Sporul pentru condiții deosebit de periculoase a fost redus de la 50% la 35%! Înţeleg că este vorba de sume între câteva zeci și câteva sute de lei, dar în timp ce toate prețurile cresc, aceste decizii sunt complet iraționale! Ataşez fluturaşul de la secția de Radioterapie şi declar ferm faptul că sunt alături de tot personalul medical!”, a scris deputatul AUR pe rețeaua de socializare.

Angajații intenționează să protesteze marți în fața spitalului

6 COMENTARII

  1. Este strigător la cer cum aceasta conducere își tratează proprii angajații,când toate preturile au explodat alți dau iar ăștia taie,sunt niște iresponsabili,inumani ,irationali parca trăiesc în lumii paralele,suntem ultimul spital din județ.Personalul mediu chiar simte aceste tăieri la uni chiar și 1000 lei .Dacă nu sunt capabili sa gestioneze un spital sa lase sa vina alți care pot și au soluții.Bine ca,au bani sa pună lambriuri pe pereți exteriori la clădire nou construita care în maxim 1 an pica toate jos ,bani cheltuiți nejustificat și fără cap.Rusine

  2. Rușine conducerii Spitalului Municipal!Luptătorilor când se termină războiul le luați pâinea din mână!!!La V.Babeș sau Județean nu s-au redus salariile,acolo au manager competent,care le apreciază munca.Avem salariile cele mai mici din Județ.De la înălțimea unui scaun din birou nu puteți aprecia munca de la patul pacientului,de aceea vă permiteți să tăiați salarii fără nici o justificare sau notificare.

  3. Și-a lăsat mai mulți bănuți pentru proiecte de „dezvoltare” a spitalului, din care sifonează domnul manager. Păcat că nu se sesizează nimeni în legătură cu averea fabuloasă a dânsului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.