Aquatim a anunţat programul intervenţiilor din următoarea săptămână. În ce zone se...

Aquatim a anunţat programul intervenţiilor din următoarea săptămână. În ce zone se va întrerupe apa

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunţat programul de intervenţii din următoarea săptămână. Urmează zile în care o parte a locuitorilor din Timişoara şi din unele localităţi ale judeţului Timiş se vor confrunta cu înteruperea apei sau cu presiune scăzută.

Astăzi, apa e înteruptă în Giarmata până la ora 22 din cauza unei avarii. După ce ziua a început cu reparaţii în Timişoara, unde nu au avut apă locuitorii de pe s

Luni, 25 iulie, între orele 8-16, presiunea apei va fi scăzută în Tomești-Colonia Fabricii și în Făget, pe străzile 1 Decembrie 1918, Gheorghe Doja, George Coșbuc, Coriolan Brediceanu, Stadionului, Drumul Gladnei, Calea Lugojului și Aleea Traian Vuia pentru spălarea rețelei de distribuție.


Din cauza unor astfel de lucrări, presiunea va fi redusă între orele 8-12 și în Sinersig, Jena și Oloșag.

Marţi, 26 iulie, între orele 14.30-19.30 se va executa o intervenție la conducta de pe Calea Stan Vidrighin. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe străzile Calea Stan Vidrighin, Cerna, 1 Decembrie 1918 (între Calea Stan Vidrighin și Cerna), Constructorilor, Chimiștilor și la blocul de pe bulevardul Liviu Rebreanu nr. 181. De asemenea, se va opri furnizarea apei la firmele Dalli, Dräxlmaier, EEE, Continental, Spumotim, Lidl, Auchan, Mecatim, Lukoil, Dosetimpex și Egeria.

Pe 26 și 27 iulie, în intervalul orar 9-14 se va igieniza rețeaua din Lovrin, unde presiunea apei va fi de asemenea redusă.

În săptămâna 25-29 iulie, zilnic între orele 9-15, în Șag se va opri furnizarea apei pentru spălarea rețelei de distribuție după următorul program: în 25-26 iulie pe străzile XIXX, XX, XXI, XXII, XXIII; în 27-28 iulie pe străzile XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, iar în 29 iulie se va aerisi rețeaua.

„Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție”, se mai arată în comunicatul companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.