Primarul Dominic Fritz are un nou consilier personal

Primarul Dominic Fritz are un nou consilier personal

2
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a anunțat o modificare în echipa de consilieri personali ai edilului-șef.

Astfel, Carmen Proteasa, expertă în politici educaționale, cercetare educațională și management de proiect se alătură, de marți, grupului de consilieri personali ai primarului Timișoarei, Dominic Fritz, ea luând locul Danei Lazăr, care s-a retras din funcția deținută pentru a ocupa o funcție de execuție în cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.


Dublă absolventă de Automatică și Calculatoare și Psihologie, Dana Lazăr s-a ocupat de managementul unor proiecte importante precum înființarea Asociației pentru Promovarea Timișoarei.

Conform municipalității, Carmen Proteasa a absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative București și are o diplomă de Master în Strategii Inovative ale Învățării, obținută în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației – Universitatea București.

Înainte de a prelua funcția de consilier personal al primarului Timișoarei, ea a lucrat ca manager de proiect în cadrul Asociației pentru Valori în Educație unde, printre altele, a coordonat un program național de formare de directori de școli.

„Carmen Proteasa va prelua relația primăriei cu directorii de școli, pentru a răspunde mai bine nevoilor extrem de multe care vin din această direcție, dar și pentru a gestiona mai bine resursele pe care le avem la dispoziție. De asemenea, ea va lucra la conceperea unor noi politici educaționale care să vină în beneficiul timișorenilor”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

2 COMENTARII

    • Astea din sistem, cu grade, sunt bune doar să ia banii Timişorenilor, nu de administrarea urbei. De ce plăteşte Timişoara tot felul de consilieri pentru Fritz??? Pe modelul lui: habarnişti de la O.N.G.-uri şi Asociaţii. Preşedinţii României Iliescu şi Constantinescu NU AVEAU ATÂŢIA CONSILIERI CÂŢI ARE FRITZ!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.