Doi inculpați reținuți pentru proxenetism și trafic de droguri

Doi inculpați reținuți pentru proxenetism și trafic de droguri

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT Cluj au reținut doi inculpați, cercetați pentru proxenetism și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit procurorilor, în acest an, unul dintre inculpați a înlesnit practicarea prostituției de către o persoana vătămată, a transportat-o pe aceasta în diferite locații de pe raza județelor Cluj și Mureș, în scopul practicării prostituției, și și-a însușit sumele de bani provenite din practicarea prostituției.

Al doilea inculpat este acuzat că a distribuit mai multor persoane din județele Cluj și Mureș substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.


Acesta a vândut primului inculpat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive pentru a fi puse la dispoziția persoanei vătămate și a personelor din anturajul acesteia.

În urma celor patru percheziții domiciliare efectuate în județele Cluj și Mureș au fost confiscate șase telefoane mobile, sumele de 1.800 de lei și 50 de euro, precum și obiecte care ar fost utilizate în timpul consumului de droguri.

Astăzi, cei doi vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.