Război în Ucraina, ziua 181. SUA: Rusia plănuiește noi atacuri asupra infrastructurii...

Război în Ucraina, ziua 181. SUA: Rusia plănuiește noi atacuri asupra infrastructurii civile

0
DISTRIBUIȚI

Rusia plănuiește noi atacuri asupra infrastructurii civile înainte de ziua independenței, avertizează SUA, potrivit Sky News.

Avertismentul a determinat Kievul să interzică sărbătorile publice din această săptămână care comemorează independența față de regimul sovietic.


Decizia a fost însușită și de alte regiuni.

Un oficial american din domeniul informațiilor a avertizat că Rusia plănuiește să lanseze în curând noi atacuri împotriva infrastructurii civile și a facilităților guvernamentale din Ucraina.

„Având în vedere istoricul Rusiei în Ucraina, suntem îngrijorați de amenințarea continuă pe care atacurile rusești o reprezintă pentru civili și infrastructura civilă”, a declarat oficialul, sub rezerva anonimatului.

Avertismentul a determinat Kievul să interzică sărbătorile publice din această săptămână, chiar dacă este sărbătorită independența față de regimul sovietic.

Și alte regiuni au restricționat, de asemenea, adunările publice, inclusiv Harkov, unde primarul Ihor Terejov a anunțat o prelungire a restricțiilor pe timpul nopții între orele 16.00 și 7.00 până joi.

În portul Mykolaiv, în apropierea teritoriului deținut de Rusia la sud, guvernatorul regional Vitaliy Kim a declarat că autoritățile au pregătit un ordin de precauție pentru ca locuitorii să lucreze de acasă marți și miercuri și a îndemnat oamenii să nu se adune în grupuri mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.