Doi ardeleni, arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Cum...

Doi ardeleni, arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Cum transportau „marfa”

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT Covasna au reținut, la începutul acestei săptămâni, doi inculpați care sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și introducere în țară de droguri de mare risc.

„Măsura a fost dispusă după ce, la data de 4 septembrie 2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Covasna, împreună cu ofițeri din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna i-au surprins în flagrant pe inculpați, în județul Covasna, în timp ce transportau cu o autoutilitară, droguri de mare risc, 102 grame de cocaină și 319 de grame de amfetamină. Drogurile ambalate erau disimulate în interiorul unor obiecte electrocasnice, o cafetieră și un aspirator, în interiorul autovehiculului”, a transmis DIICOT.

Luni, cei doi inculpați au fost arestați preventiv de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Covasna pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul tehnic a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Covasna Serviciul Rutier, Serviciul Criminalistic și Serviciul pentru Acțiuni Speciale Covasna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.