Fetiță de 13 ani, sedusă de un tânăr de 27 de ani...

Fetiță de 13 ani, sedusă de un tânăr de 27 de ani și obligată să se prostitueze

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Un bărbat de 27 de ani din Giurgiu a fost arestat preventiv, acuzat de trafic de minori. A sedus o fetiță de 13 ani, provenită dintr-o familie dezorganizată, și a forţat-o să se prostitueze în localuri, luându-i toți banii.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Giurgiu au reținut marți pentru o perioadă de 24 de ore un inculpat, cercetat pentru trafic de minori în stare de recidivă.

În iulie, inculpatul a recrutat, profitând de starea de vădită vulnerabilitate – provenind dintr-o familie dezorganizată – și folosind metoda „loverboy”, o persoană vătămată minoră, în vârstă de 13 ani, în scopul exploatării prin obligarea la practicarea prostituției.

Ulterior, în perioada iulie – august 2022 acesta a transportat persoana vătămată la un local dintr-o comună din județul Giurgiu și în alte locații, constrângând-o, prin amenințare și acte de violență, să întrețină relații sexuale cu mai mulți clienți contra unor sume de bani pe care și le-a însușit în totalitate.

Potrivit IGPR, o percheziție domiciliară a fost făcută în comuna Vedea, județul Giurgiu, la locuința bărbatului de 27 de ani, bănuit de trafic de minori.

La percheziție au fost ridicate două telefoane mobile folosite în activitatea infracțională și despre care există bănuiala că ar conține date ce pot constitui probe.

Miercuri, Tribunalul Giurgiu a admis propunerea procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Giurgiu și a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.