Cum să amenajezi un apartament pentru închiriere

Cum să amenajezi un apartament pentru închiriere

0
DISTRIBUIȚI

Un apartament amenajat corespunzător poate să atragă chiriași pe termen lung și îți oferă libertatea de a solicita un preț de închiriere mai mare. Descoperă în continuare cum să amenajezi un apartament pentru închiriere.

Alege un design modern

Designul modern va atrage privirile în orice locuință deoarece se bazează pe culori neutre și linii drepte și simple care oferă un aspect unitar întregului apartament. Astfel, fie că dorești să închiriezi apartamentul unor studenți, fie îl închiriezi unui cuplu sau unei familii, cu siguranță, pe lângă zona în care este localizat apartamentul, designul va cântări mult în hotărârea persoanelor de a-l închiria. Iată ce trebuie să faci pentru a-ți amenaja apartamentul într-un stil modern:

  • folosește nuanțe precum crem, bej, alb sau maro în amenajare;
  • optează pentru un mobilier modern: nu trebuie să lipsească setul de mobilier din dormitor și living, dar nici măsuța de cafea;
  • folosește perdele și draperii din materiale textile precum microfibrele sau catifeaua;

Nu uita de decorațiuni

Decorațiunile sunt și ele importante atunci când discutăm de amenajarea unui apartament cu scop de închiriere deoarece, atunci când sunt alese corespunzător, pot oferi sentimentul de „acasă”.


Iată câteva decorațiuni pe care le poți include în designul apartamentului:

  • tablouri pe pereți pe care să le poziționezi deasupra unei servante sau deasupra patului din dormitor;
  • vaze cu flori. În special în ziua în care predai apartamentul chiriașilor, poți să adaugi câteva flori naturale într-o vază din living sau bucătărie;
  • lampadare. Acestea sunt importante în amenajare deoarece completează cu succes designul modern și oferă o lumină ambientală caldă.

Înlocuiește cada cu cabina de duș

Amenajarea unei băi cu cabina de duș poate să fie cea mai bună idee atunci când vorbim despre designul unui apartament deoarece, de cele mai multe ori, spațiul în baie este unul limitat. Eliminând cada care ocupă spațiu, poți să oferi băii un aspect aerisit care îți lasă loc de suficient spațiu pentru poziționarea unor piese de mobilier necesare pentru depozitare.

În ceea ce privește modelul de cabină de duș, poți să optezi pentru un duș tradițional cu cabină sau pentru un duș de tipul „walk-in”.

Designul modern, decorațiunile potrivite și o baie suficient de încăpătoare sunt aspecte care pot influența decizia chiriașilor de a se muta într-un apartament. Ține cont de aceste criterii și de informațiile din acest articol și amenajează-ți apartamentul astfel încât să atragă chiriași pe termen lung care să plătească lunar suma de bani pe care o consideri potrivită.