O nouă achiziţie de pe „piaţa liberă” pentru Politehnica. O confirmare şi...

O nouă achiziţie de pe „piaţa liberă” pentru Politehnica. O confirmare şi în stafful lui Tavi Benga

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Timişoara a făcut al doilea transfer după expirarea perioadei dedicate mutărilor clasice între cluburi. După Patrick Popescu, a semnat cu alb-violeţii şi mijlocaşul George Tudoran, ultima dată jucătorul celor de la Viitorul Pandurii în stagiunea trecută.

De asemenea, clubul a confirmat că preparatorul fizici Miodrag Todorov a revenit oficial în staff, semnând un contact în acest sens.


Fostul fundaş central timişorean îşi va continua totodată activitatea şi în cadrul echipei naţionale de seniori a României. Celălalt preparator fizic, italianul Simone Fornari, de care bănăţenii încearcă să scape, nu a semnat încă rezilierea înţelegerii.

Tudoran (26 ani), originar din Tg. Jiu, a crescut la vechea CS Pandurii, a mai fost jucătorul lui FC Viitorul, Rapid, Olimpia Satu Mare, Dunărea Călăraşi, Metaloglobus şi Viitorul Pandurii. El a semnat un contract valabil până în vara lui 2023. El are peste 120 de meciuri în Liga 2, unde a marcat 27 goluri şi a oferit 15 assist-uri. Mijlocaş dreapta la bază, acesta poate fi folosit atât ca „aripă”, cât şi în banda opusă.

„Mă bucur că am venit la Poli, este o echipă cu suporteri senzaţionali şi o istorie bogată în spate. Îmi doresc din tot sufletul să facem suporterii fericiţi în continuare”, a declarat George Tudoran pentru site-ul oficial al clubului.

Ieri, precedenta achiziţie, Patrick Popescu, atacant cu trecut inclusiv la Tg. Jiu, a deschis scorul cu Gloria Buzău, dar jocul de pe „Ştiinţa” s-a încheiat la egalitate (1-1).

Cu doar şase puncte acumulate, Politehnica joacă „afară” duminică, 23 octombrie, de la ora 11.00 (televizat), cu o altă echipă din prima parte a clasamentului – Unirea Slobozia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.