Tragedie evitată în ultima clipă, în centrul Timișoarei. Vezi înregistrarea video

Tragedie evitată în ultima clipă, în centrul Timișoarei. Vezi înregistrarea video

3
DISTRIBUIȚI

Sperietură zdravănă pentru o familie, din cauza unui șofer nesăbuit, marți seara. O mașină a intrat fără să se asigure în sensul giratoriu de la Piața Mărăști, și doar reacția rapidă a șoferului care a filmat incidentul a făcut ca nimeni să nu fie rănit, sau mai rău.

„A fost la muchie de cuțit.


Soția s-a ferit în scaun, crezând că nu scăpăm de accident. Am filmat numeroase faze similare. Asta însă le-a întrecut pe toate, fiind extrem de aproape de o catastrofă. Pe filmare e mai greu de spus viteza, dar avea ceva viteză individul, dacă ne izbeam era risc serios de accidentare sau chiar deces”, a fost de părere cititorul PRESSALERT.ro, care a trimis filmarea pe adresa redacției.

Acesta a precizat că va depune și plângere la poliție.

3 COMENTARII

  1. Deci, daca nu a fost accident, daca nu sunt mate pe afara, pentru tine nu e interesanta stirea? E important de semnalizat tocmai acces aspect, ca sunt sute de evitari de genul acesta zilnic! Si ca oamenii ar trebui sa fie mult mai atenti iar politia ar trebui sa iasa din birouri si sa urmareasca ce se intampla pe sosele. Dar, la fel ca pe tine, nici pe ei nu ii intereseaza daca nu a murit sau nu s-a ranit macar cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.