CSC Dumbrăviţa a capotat după pauză şi în faţa lui Dinamo

CSC Dumbrăviţa a capotat după pauză şi în faţa lui Dinamo

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Dumbrăviţa / Facebook (arhivă)

CSC Dumbrăviţa nu a reuşit minunea (nici) la Giurgiu în runda a 14-a a Ligii 2. Alb-verzii au cedat iarăşi după pauză, de această dată în faţa lui Dinamo Bucureşti, scor 1-4 (0-0). Alexandru Martinov a marcat singurul gol al timişenilor, când scorul era 2-0 pentru gazde.

Pornită clar cu şansa a doua la Giurgiu, formaţia timişeană s-a apărat supraaglomerat în primele minute contra dinamoviştilor. Aceştia au avut câteva ocazii dar nu au fost extrem de periculoşi. În prelungirile primei părţi au făcut şi scandal că arbitrul Amorăriţei nu a acordat penalty la o ţinere discretă a lui Zurbagiu la Buhăescu, cel din urmă picând uşor în careu la o minge la care Trifon a ajuns înaintea sa.

La fel ca în partidele precedente, Dumbrăviţa a cedat în repriza secundă, probabil tot pe fondul oboselii. În minutul 47 scorul a fost deschis cu capul de Iulian Roşu în urma unei centrări.


Zece minute mai târziu fanii „câinilor”, „uitând” cu cine joacă, au început să înjure Timişoara după ce arădeanul Toma Bodri l-a împins în panouri pe marcatorul golului. În minutul 59 Bura-Koţ a faultat rudimentar în propriul careu şi Buhăescu a făcut 2-0. Dinamo domina complet, dar relaxarea i-a costat şapte minute mai târziu, când „Jardel” Martinov a fost găsit liber în careu şi l-a executat pe tânărul Oncescu cu un şut puternic. Totuşi, în ciuda plusului de moral după gol, dumbrăviţenii nu au avut forţa să producă surpriza. Mai mult, scorul a devenit 3-1 după o fază „şnur” a gazdelor, încheiată cu golul lui Valentin Borcea din mijlocul careului. În minutul 90, acelaşi Borcea, fără legături cu mai celebrul Cristi, a stabilit scorul final pe contraatac, fază însă plecată după un fault nesancţionat în preajma celuilalt careu.

Acest nou eşec, al patrulea la rând în campionat, o lasă pe Dumbrăviţa la cota de 13 puncte, acum şi mai jos, pe poziţia a 18-a. Echipa lui Cosmin Stan rezistase până la pauză şi în Cupă cu CFR Cluj săptămâna aceast, dar atunci au cedat mai clar în faţa campioanei după pauză (scor 0-5). Peste două săptămâni alb-verzii au teoretic un adversar mai abordabil acasă – Unirea Constanţa (FCSB Academy).

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer (cpt.), Bena, Amzăr (70, A. Şerban) – G. Larrucea (89, Dudea), Iglesias, Ghezali (46, Al. Pop), I. Roșu (68, V. Borcea) – Bani (68, N. Roşu), Buhăescu. Antrenor: Ovidiu Burcă.

CSC Dumbrăviţa: Trifon – Moțiu (46, Bura-Koţ), Zurbagiu (cpt.), Toma (26, Ghinescu) – T. Bodri (68, Simon), Tănase, Gîsă, Grancea (58, Curea), L. Bodri (46, An. Olaru) – Martinov, Paulevici. Antrenor: Cosmin Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.