Seară de poezie și folk alături de Emeric Imre Trio, la Timișoara...

Seară de poezie și folk alături de Emeric Imre Trio, la Timișoara și Arad

0
DISTRIBUIȚI

De fiecare dată când poposește în orașul nostru, Emeric Imre are parte de un public aparte, care gustă din plin porția de poezie și folk etalată de artistul născut la începutul anului 1965, „dintr-o femeie aprigă şi sănătoasă, care era jumătate româncă, jumătate poloneză, şi dintr-un bărbat jumătate maghiar, jumătate evreu, în zona care astăzi este cartierul clujean Dîmbu Rotund“, după cum spune el.

Artistul a debutat în 1984 la Cenaclul Flacăra. Pe lângă participarea la manifestări precum turneul „Folk You”, la a cărui iniţiere susţine că a avut o contribuţie însemnată, muzicianul a susţinut o serie de concerte, iar în 2006 a lansat albumul „Nebun de alb”, care a fost urmat mai apoi de discurile „Iarna mea cu ochii mari” și „Jocul vieții“.

„Nu știu dacă cei ce compun pot să spună cu exactitate sursa de inspirație… cine știe cum face conexiuni creierul în strânsă legătura cu sentimentele și sufletul… sincer de multe ori la mine e suficient să cadă umbră sau lumină cumva, dacă am chitara la mine se poate naște un cântec sau privirea sau glasul unei femei… orice poate contribui la un cântec nou.


Întotdeauna am încercat să împac oamenii, să încerc să-i fac mai buni… cam ăsta ar fi mesajul la care țin… plus iubirea”, ne-a declarat artistul în cadrul unui interviu pe care-l puteți citi în întregime aici.

Alături de Emeric Imre se vor afla Marius Roje și si Jimi el Laco, iar concertul din Timișoara va avea loc sâmbătă 19 noiembrie, de la ora 20, la Porto Arte. În ziua următoare, duminică, 20 noiembrie, cei trei artiști vor susține un concert și la Club Flex din Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.