Dora Gaitanovici își lansează albumul de debut cu un concert special la...

Dora Gaitanovici își lansează albumul de debut cu un concert special la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Finalista Eurovision 2022, Dora Gaitanovici își lansează primul album, „Descântec“, cu un concert special la Timișoara, evenimentul urmând să se desfășoare la sfârșitul acestei săptămâni.

Solista s-a remarcat în 2018, când a ajuns în finala Vocea României. În anii ce-au urmat, interpreta a compus și înregistrat mai multe single-uri lansate la MediaPro Music. În martie 2022, Dora Gaitanovici a ajuns în finala competiției Eurovision România, unde a interpretat piesa „Ana”.


În decembrie 2022 a apărut și primul album intitulat „Descântec”, o chemare la adunare, cu patru povești cu patru teme diferite, fiecare dintre ele cu câte două personaje: Ana – Manole, Cosânzeana – Făt-Frumos, Soarele și Luna, Moldoveanu – Miorița. Povești cu inspirație folclorică transformate în muzică.

Dora Gaitanovici a intrat pe radarul melomanilor din vestul României grație colaborării ei cu timișorenii de la Thy Veils. Mai apoi a urmat colaborarea cu IPR,  iar în toamna anului trecut solista a cântat alături de Implant pentru Refuz și orchestra Filarmonicii Banatul la show-ul IPR Simfonic.care a avut loc la Sala Capitol.

Concertul va avea loc vineri, 13 ianuarie, de la ora 20, la Manufactura, în Timișoara, iar alături de ea pe scenă se vor afla Dani Bușoi – chitară și voce, Dante – chitară, Dimitrie Milea – bas, Denis Costache – vioară și Codruț Bulfan – tobe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.