Tată și fiică, trafic internațional de droguri. Ce au descoperit anchetatorii după...

Tată și fiică, trafic internațional de droguri. Ce au descoperit anchetatorii după flagrant

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Arad, împreună cu un procuror din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Arad, au desfășurat ieri o acțiune, în municipiul Arad, care s-a soldat cu o captură de patru kilograme și jumătate de droguri. „Marfa” provenea din Spania, iar cei care au pus la cale operațiunea sunt tată și fiică.

„În cauză s-a reținut faptul că, la data de 10 decembrie 2022, inculpatul, la solicitarea inculpatei, fiica sa, a transportat din Spania în România cantitatea de cinci kilograme de rezină de canabis (hașiș), în vederea comercializării pe teritoriul României.


Odată introduse pe teritoriul țării, drogurile au fost depozitate în domiciliul inculpatei, unde a locuit și inculpatul până la momentul intervenției organelor de urmărire penală, aceștia stabilind ca sumele de bani obținute din vânzarea drogurilor să fie împărțite în mod egal între ei. La data de 20 ianuarie 2023, inculpata a fost prinsă în flagrant în timp ce comercializa cantitatea de un kilogram și 28 de grame de rezină de canabis în schimbul sumei de 15.000 de lei”, a transmis DIICOT.

După flagrant, oamenii legii au percheziționat două domicilii din Arad, iar la locuința femeii au descoperit încă 3,5 kilograme de hașiș, un grinder și un cântar electronic, bunuri care erau depozitate în geanta de voiaj a tatălui, ascunse printre hainele acestuia.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile față de inculpată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.