Carambol cu două mașini și un tractor care transporta azotat. Pompierii au...

Carambol cu două mașini și un tractor care transporta azotat. Pompierii au intervenit de urgență

0
DISTRIBUIȚI

Accident grav în această dimineață pe DN 59A, lângă Beregsău Mare, în județul Timiș, în care au fost implicate două mașini și un tractor cu remorcă. O persoană a fost rănită și transportată la spital.

Apelul de urgență a fost dat la 6.41 iar la locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanța SMURD.


La sosirea echipajelor s-a constatat că în accident au fost implicate două autoturisme și un tractor cu remorcă, încărcat cu îngrășământ.

Singura victimă era conștientă și a fost transportată la spital de către ambulanța SMURD. Pompierii au acționat pentru îndepărtarea scurgerilor de lichide și a azotatului de pe carosabil.

Bărbatul rănit are 66 de ani și a condus un autovehicul dinspre Beregsau Mare către Săcalaz iar la un moment dat a intrat în coliziune față-spate cu un tractor agricol. Ulterior, autoturismul implicat in accident a fost acroșat de un alt autovehicul care se deplasa în spatele acestuia, au stabilit polițiștii. Aceștia au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.