Peste șapte milioane de lei pentru proiecte culturale și de tineret, puse...

Peste șapte milioane de lei pentru proiecte culturale și de tineret, puse la dispoziție de CJ Timiș. Cum se pot depune solicitări

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș primește începând de mâine, 9 februarie, cereri de finanțare nerambursabilă pentru proiecte cultural-artistice și de tineret cuprinse în programul „Tim Cultura 2023 – Programul de finanțări pentru cultură și tineret”, pentru care pot depune cereri persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale, persoanele juridice de drept public ori privat precum și organizațiile neguvernamentale de tineret interesate care îndeplinesc condițiile legale prevăzute de O.G.


nr. 51/1998 și de Legea nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare.

Suma alocată pentru proiectele culturale și de tineret este de 7.250.000 lei din care 6.900.000 lei sunt pentru finanțarea proiectelor culturale, iar 350.000 lei pentru finanțarea celor de tineret.

Regulile privind organizarea sesiunii de finanțare nerambursabilă și desfășurare a activității comisiei de evaluare și selecție, precum și a celei de soluționare a contestațiilor sunt cuprinse în ghidul de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor cultural-artistice și de tineret în județul Timiș, aprobat prin HCJT nr. 390/22.12.2022, ce poate fi consultat pe www. timcultura.cjtimis.ro, iar evaluarea și selecția cererilor se va face de către o comisie pe baza criteriilor aprobate în același ghid.

Documentația de solicitare a finanțării se va depune într-un exemplar la registratura Consiliului Județean Timiș, în format letric și pe stick, sau în format electronic cu semnătură digitală, pe adresa de e-mail cultura@cjtimis.ro. Documentele transmise on line vor avea toate semnăturile electronice, iar documentele depuse în format letric vor avea toate semnăturile olografe. Data limită de depunere este 28 februarie ora 15,00, iar rezultatul final va fi afișat pe site-ul instituției, în 23 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.