De ce să ții cont când îți alegi un sistem de supraveghere...

De ce să ții cont când îți alegi un sistem de supraveghere în 2023?

0
DISTRIBUIȚI

Ai decis să-ți cumperi un sistem de supraveghere și vrei să te asiguri că vei face o alegere bună? Ai ajuns în locul potrivit. Diversitatea și multitudinea specificațiilor te pot pune în dificultate la început, dar vestea bună e că suntem aici pentru a te ghida.

Iată ce trebuie să iei în calcul atunci când ești pe cale să achiziționezi un sistem de supraveghere video

  1. Alege un distribuitor de încredere

Oricât de bună ar părea o ofertă, evită să cumperi de pe site-uri care-ți par necunoscute sau neprofesionale. Ar fi păcat să investești într-un produs de slabă calitate sau să nu ai parte de beneficiile pe care ți le poate oferi un brand cu experiență pe piață.

  1. Alege în cunoștință de cauză

Deși ești nerăbdător să-ți cumperi un astfel de sistem, e important să dedici timp deciziei încât să poți alege produsul potrivit locuinței și nevoilor tale. Discută cu specialiști, citește review-uri și nu te feri să pui întrebări distribuitorilor. În așa fel, reduci foarte mult riscul de a face o investiție proastă.

  1. Caută companii care oferă asistență tehnică

Indiferent dacă ai sau nu experiență cu astfel de sisteme, e recomandat să poți păstra legătura cu furnizorul încât să rezolvi cu ușurință eventuale probleme sau nelămuriri.

Pentru toate aceastea recomandăm Spy Shop, lider în domeniul retailului și distribuției sistemelor de securitate, cu o vechime de 15 ani în piață.

  1. Nu neglija specificațiile cheie

În timp ce unele caracteristici sunt doar „nice to have”, există totuși câteva specificații pe care trebuie neapărat să le iei în calcul atunci când achiziționezi un sistem de supraveghere.

  • Rezoluția

În cazul în care doriți să supravegheați o suprafață mai mare, e important să vă asigurați că rezoluția camerei vă permite să deslușiți chipuri sau informații precum numerele de supraveghere.


Rezoluția cuprinde numărul de puncte (pixeli) care alcătuiesc imaginea oferită de sistemul de monitorizare

  • Funcția WDR

Cadrele înregistrate de camerele de supraveghere vor avea parte de iluminare neuniformă atât pe timp de zi, cât și pe timp de noaptea ceea ce poate afecta buna descifrare a imaginii. De aceea, funcția WDR este concepută în așa fel încât să ofere o luminozitate uniformă înregistrării încât aceasta să fie ușor de înțeles.

  • Unghiul de vizualizare

În funcție de nevoi, e important să optezi pentru unghiuri de vizualizare  care să cuprindă complet zona de interes. Bineînțeles, cu cât este mai larg unghiul de vizualizare, cu atât e mai important să alegi rezoluția potrivită.

  • Ia în calcul un upgrade în viitor

Alege o soluție de supraveghere video care poate fi relativ simplu de îmbunătățit în viitor, când probabil vei avea nevoie să actualizezi sistemul la nevoile sau cerințele din momentul respectiv.

Prin urmare, felicitări pentru decizia de a spori siguranța căminului tău. Păstrează sfaturile noastre în minte și nu ai cum să dai greș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.