Întreruperi în alimentarea cu apă în Timișoara și în trei localități din...

Întreruperi în alimentarea cu apă în Timișoara și în trei localități din Timiș. Lucrările Aquatim din această săptămână

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunțat întreruperea alimentării cu apă azi, din cauza unor avarii, până la ora 15, în Timișoara pe strada Mătăsarilor, în cartierul Plopi, și în Ghiroda, Moșnița Nouă și Sânandrei. De asemenea, presiunea va fi scăzută în Giarmata și Sânmihaiu Român pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Tot azi, între orele 11-13, în Buziaș vor avea loc lucrări la stația de ridicare a presiunii. Pe durata intervenției se va întrerupe furnizarea apei pe strada Florilor, în zona de blocuri.

În Timișoara, marți, între orele 8-20, la intersectia străzii Gheorghe Lazăr cu Emanoil Ungureanu vor avea loc lucrări la rețeaua de distribuție.


”Pe durata lor se va opri furnizarea apei pe străzile Gheorghe Lazăr (între Pictor Ion Zaicu și Emanoil Ungureanu), Emanoil Ungureanu (între Eugeniu de Savoya și Piața Mărăști), Gheorghe Dima (între Gheorghe Lazăr și Piața Mărăști), Calea Alexandru Ioan Cuza (între Piața Mărăști și Pictor Ion Zaicu), General Eremia Grigorescu, Intrarea Doinei, Piața Mărăști, precum și Spitalul Clinic Municipal de Urgență, Spitalul Militar, Punctul Termic de pe Intrarea Doinei, Sala de sport UVT, liceul Nikolaus Lenau, Casa Adam Müller Guttenbrun și Eta 2U”, se arată în comunicatul companiei de apă.

Mâine, 21 martie, între orele 8-15 se va efectua conectarea noului sistem de alimentare cu apă a localității Drăgoiești. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei în Ficătar. Tot marți, între orele 9-16, se va opri furnizarea apei în Răuți pentru spălarea rețelei de distribuție. Din aceeași cauză, pe 22 martie, în același interval orar se va sista livrarea apei în Sânmartinu Maghiar.

Altfel, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare, miercuri, 22 martie, între orele 8-15 se va opri apa în Belinț, iar între orele 9-15, în Remetea Mare. Din aceeași cauză, joi, 23 martie, între orele 9-15 se va opri livrarea apei în Ianova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.