Scena muzicală electronică din Timișoara: Mighty Boogie a lansat un nou material...

Scena muzicală electronică din Timișoara: Mighty Boogie a lansat un nou material discografic și pregătește un nou proiect alături de DJ K-lu

0
DISTRIBUIȚI

Producătorul şi DJ-ul timişorean Mighty Boogie a lansat recent un nou material discografic „Gritty“ care poate fi ascultat pe rețelele de streaming.

„Am lansat un EP de trei piese împreună cu un tânăr talent al scenei de drum and bass din Timișoara, Quantrussyan. Materialul discographic e lansat la labelul SUB Heroes în format digital.


Pentru viitor pregătesc mai multe release-uri atât solo cât și alături de noul proiect numit Sonic Proof, alături de Bongo P adică DJ K-lu“, a spus artistul timișorean.

Pe numele său adevărat Haidu Bogdan, Mighty Boogie a reprezentat mai mulţi ani la rând ţara noastră la prestigiosul festival Outlook din Croaţia și a lansat o serie de piese care au devenit cunoscute în rândul amatorilor de drum and bass. Pe Mighty Boogie îl mai puteți asculta în emisiunea sa lunară pe Black Rhino Radio intitulată „The Beat Conductor” și în diversele evenimente din orașul nostru și din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.