Trei răniţi după un accident provocat de o şoferiţă care a intrat...

Trei răniţi după un accident provocat de o şoferiţă care a intrat pe contrasens

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii hunedoreni au fost solicitaţi în această dimineaţă după un accident rutier în care au fost implicate două maşini.


O şoferiţă a ajuns pe contrasens într-o curbă la intrarea în municipiul Brad şi a intrat în maşina condusă de o altă femeie.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8.00, poliţiştii au fost sesizați despre faptul că la intrarea în municipiul Brad (dinspre Crişcior) a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Deplasaţi la faţa locului aceştia au constatat că o femeie în vârstă de 48 de ani, din Brad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moților, din direcția Brad spre Crișcior, într-o curbă ușoară spre stînga, a pătruns pe contrasens și a acroșat autoturismul condus de o femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna Crişcior.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor două conducătore auto şi a unui pasager în vârstă de 58 de ani, din Crişcior, aflat în autoturismul condus de femeia cu aceeaşi vârstă. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.