Cetățean maghiar prins în timp ce conducea cu peste 200 km/h pe...

Cetățean maghiar prins în timp ce conducea cu peste 200 km/h pe autostradă. Bărbatul nu avea nici permis de conducere valabil în România

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva – Nădlac, au surprins, în cadrul unei acțiuni desfășurate la nivel național, un șofer care circula cu o viteză de peste două ori mai mare față de limita legală, în apropiere de frontiera de vest.

Astfel, în cadrul activităților ROADPOL, în ziua de 19 aprilie a fost depistat pe A1, la km. 573, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, cetățean maghiar, care se deplasa cu viteza de 213 km/h, pe o porțiune de drum unde viteza maximă este limitată la 100 km/h.

„Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.


Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că cel în cauză deține permis de conducere emis de autoritățile SUA, neavând un permis de conducere internațional, conform reglementărilor în vigoare. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 335 alin. 2 Cod Penal”, au transmis polițiștii.

Lista țărilor pentru care NU este necesar permisul internațional de conducere, pentru a conduce vehicule pe teritoriul României se regăsește în tabelul de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.