Garderoba de primăvară actualizată

Garderoba de primăvară actualizată

0
DISTRIBUIȚI

În fiecare an, tendințele se schimbă, iar dacă vrei să rămâi în pas cu moda trebuie să îți revizuiești garderoba. Este timpul pentru curățenia de primăvară în dressing! Așa că pune hainele subțiri în prim-plan și fă o selecție riguroasă a pieselor pe care le păstrezi.

Însă, înainte de a face acest lucru, intră pe magazinele online și aruncă o privire la noile colecții de îmbrăcăminte și încălțăminte. După ce te-ai familiarizat cu tot ce se poartă și în ce combinații, revino la piesele din garderoba de primăvară și alege-le pe cele care se încadrează în trend.

Iată câteva idei despre cele mai cool piese pe care să le folosești în acest sezon, în diferite situații de stil.

  1. Sacourile pastel. Acestea pot fi asociate în diferite ținute pentru că îți dau acel aer fresh, de primăvară. Mergi pe culori precum mov lila, roz pudrat, vanilie, verde fistic, galben pai, baby blue. Pentru și mai multă prospețime, poartă-le cu pantaloni și bluze albe sau în tonuri de culori deschise.
  2. Blugii skinny. La Fashion Days găsești o selecție generoasă de blugi skinny în diferite culori, pe care îi poți purta la orice. Aceștia sunt vedetele oricărui sezon pentru că sunt confortabili, sexy și foarte versatili.


    Îi poți purta cu tricou, pantofi sport și geacă subțire, într-un look de stradă cu aer cool. Sau îi poți asocia cu un top elegant, sacou și pantofi cu toc, pentru o ocazie specială. În această perioadă există o promoție cu reduceri de Paște și poți achiziționa mai multe modele de jeanși de calitate, la un preț accesibil.
  3. Pantofii sport. Pentru confortul tău și aerul cool al ținutei tale, completează look-ul cu pantofi sport stil sneakers. Aceștia și-au câștigat notorietatea de-a lungul timpului și au câștigat tot mai mult teren în moda urbană. Astfel, brandurile premium și de lux le-au dedicat colecții cu modele de purtat chiar și la petreceri. Aici https://www.fashiondays.ro/g/michael-kors poți vedea mai multe exemple de astfel de pantofi. Iar vestea bună este că acum sunt și la reducere. Însă nu doar sneakerșii sunt o opțiune pentru confort și stil. Există și modele de pantofi slip on, extrem de ușori și comozi, mocasini pentru ținute mai elegante sau balerini, potriviți la orice ocazie.
  4. Tricourile cu imprimeuri grafice. Piese relativ banale, tricourile sunt cele mai accesate piese în orice sezon. Mai ales acum, că se apropie vara, acestea vin în nenumărate modele, culori și mesaje. Poți alege tricouri supradimensionate, asimetrice sau cu imprimeuri în relief, dacă vrei ceva mai special. Sau poți opta pentru variante simple, cu buzunar sau cu imprimeuri grafice care te reprezintă, pentru ținutele de zi cu zi. Vestea bună este că poți purta tricou în orice situație, chiar și în zilele de sărbătoare.

Combină inspirat piesele din garderobă și bucură-te de o primăvară cu stil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.