Incendiu de proporţii la o casă. Pompierii s-au luptat peste trei ore...

Incendiu de proporţii la o casă. Pompierii s-au luptat peste trei ore cu flăcările

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii din Orăştie au intervenit de urgenţă în timpul nopţii în localitatea Romos, din judeţul Hunedoara, unde a izbucnit un incendiu masiv la o casă. După trei ore de luptă că flăcării aceştia au reuşit să stingă flăcările.


Două femei aflate înăuntru s-au autoevacuat.

Salvatorii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor operative la fața locului, incendiul se manifesta violent într-o cameră, pe hol și la acoperișul locuinței, pe o suprafață totală de aproximativ 100 de metri pătrați, cu reale posibilități de propagare a flăcărilor la clădirile învecinate.

Proprietara casei, o femeie în vârstă de 85 de ani, care se afla în interior în momentul producerii incendiului, a reușit să iasă la timp. La fel ca o altă femeie în vârstă de 55 de ani, aflată la locul evenimentului, au suferit atacuri de panică, fiind asistate medical de către paramedicii SMURD, fără a fi necesar transportul acestora la spital.

Pompierii militari au lichidat incendiul după o intervenție care a durat mai bine de trei ore. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.