Poliţia anunţă noi recrutări. Cum te poţi înscrie la una dintre şcolile...

Poliţia anunţă noi recrutări. Cum te poţi înscrie la una dintre şcolile de agenţi

0
DISTRIBUIȚI

IPJ Arad a anunţat recrutări în perioada 20 aprilie – 5 mai 2023. Inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, prin Serviciul Resurse Umane, Inspectoratul Judeţean Arad desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iunie a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale MAI.

Depunerea cererilor de înscriere (cerere – tip, prevăzută în Anexa 2 la anunțul de recrutare) se realizează exclusiv în format electronic, în intervalul menționat, pe adresa de email resurseumane@ar.politiaromana.ro.

Concursul de admitere se realizează pentru următoarele unități de învățământ:
– *Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR” Câmpina*;
– *Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj Napoca*.

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei și barbați, iar candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a MAI.

Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pot fi accesate în mod gratuit AICI.

De asemenea, până la data de 19 mai a.c., tot la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, se realizează și recrutarea pentru instituţiile de învăţământ superior ale MApN şi SRI, precum şi pentru unităţile de învăţământ postliceal ale MApN, pe locurile MAI.


Toate informațiile se regăsesc în acelaşi link de mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.