Accident între două mașini conduse de tineri de 18 ani. Două persoane...

Accident între două mașini conduse de tineri de 18 ani. Două persoane au fost rănite (foto)

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație, duminică seara, la ieșirea din Deva spre Mintia. O mașină condusă de un șofer în vârstă de 18 ani s-a dat peste cap după ce a intrat într-o coliziune cu un autoturism condus de un șofer de aceeași vârstă, care mergea în aceeași direcție. În urma accidentului, șoferul mașinii răsturnate și un pasager în vârstă de 16 ani au fost răniți.

„În data de 30 aprilie 2023, în jurul orei 23:40, Poliția Municipiului Deva fost sesizată cu privire la faptul că, pe Calea Zarandului, din Deva (ieșirea spre Mintia), avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un tânăr de 18 ani, din satul Vorța, care conducea un autoturism din direcția Deva – Mintia, a efectuat o manevră de schimbare a benzii de circulație fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 18 ani, din satul Vețel, care circula pe banda întâi a aceluiași sens de mers.


În urma coliziunii, autoturismul condus de tânărul din satul Vorța a pierdut controlul direcției și a ieșit în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto din satul Vorța și a unui minor în vârstă de 16 ani, pasager în autoturismul condus de acesta. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Hunedoara.

Sursa foto: Facebook / HD24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.