Femeie care stătea pe o bancă, lovită de o mașină scăpată de...

Femeie care stătea pe o bancă, lovită de o mașină scăpată de sub control

0
DISTRIBUIȚI
Sursa foto: cirticarad.ro

Accident mai puțin obișnuit în această dimineață: o femeie care sătea pe o bancă aflată la marginea unui spațiu verde a fost lovită de o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 76 de ani. Totul s-a petrecut chiar în fața Primăriei Arad.

„În ziua de 13 iunie, în jurul orei 11:45, un bărbat de 76 de ani, din Arad, a condus un autoturism în municipiu, pe strada Horia, a pătruns în intersecția cu Bd.


Revoluției, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o arădeancă de 36 de ani, care circula dinspre Teatru spre Piața Drapelului. În urma impactului, autoturismul condus de septuagenar a intrat pe trotuar, unde a accidentat o femeie de 54 de ani. Femeia de 54 de ani a fost rănită ușor, din primele observații, fiind transportată la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a rezultat că niciunul dintre conducători nu se afla sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Arad.

Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vedere stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.