Incendiu la o casă, într-o zonă greu accesibilă. Bătrâna care locuia acolo,...

Incendiu la o casă, într-o zonă greu accesibilă. Bătrâna care locuia acolo, ajutată de vecini și de un pompier aflat în timpul liber (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2069694728">

O casă bătrânească din localitatea hunedoreană Vadul Dobrii, comuna Bunila, a fost cuprinsă de flăcări vineri dimineața.

„Spre locul indicat s-au deplasat de urgență pompierii Detașamentului Hunedoara cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor operative la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la o casă bătrânească, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, cu posibilitatea de extindere la o alta locuință aflată în apropiere. Proprietara casei, o doamnă în vârstă de 72 de ani, cu probleme locomotorii, a fost evacuată de către săteni. De asemenea, prima intervenție în acest caz a fost asigurată de câțiva vecini, cărora li s-au alăturat doi agenți din cadrul Postului de Poliție Bunila și un ofițer al ISU Hunedoara aflat în timpul liber”, a transmis ISU Hunedoara.

Interventia pompierilor a fost una dificilă, întrucât gospodăria era într-o zonă izolată unde accesul autospecialelor a fost posibil doar până la o distanță de 150 metri față de casă, din cauza terenului accidentat.

„Incendiul a fost localizat și lichidat, iar la această oră, colegii noștri acționează pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Proprietara casei a fost asistată medical de către echipajul de prim ajutor, fără a se impune transportul acesteia la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neizolat corespunzător față materiale combustibile”, a mai comunicat ISU Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.