Inundații în vestul țării în urma codului roșu de furtună UPDATE 15...

Inundații în vestul țării în urma codului roșu de furtună UPDATE 15 localități fără curent electric (foto și video)

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii au fost solicitația să intervină după ce mai multe gospodării au fost inundate sâmbătă după-amiaza, în urma ploilor însemnate cantitativ, în județul Hunedoara. În plus, mai multe drumuri au fost afectate de aluviuni.

Astfel, au fost semnalate curți inundate în localitățile Cernișoara Florese și Răchitova, iar în localitatea Silvașu de Sus un pod colmatat a dus la inundarea mai multor gospodării. O situația similară s-a petrecut în satul Hășdău din comuna Toplița.

Pe Drumul Județean 687D, între Hășdău și Toplița, au fost semnalate aluviuni care au afectat circulația, în timp ce pe Drumul Comunal 94A, între localitățile Meria și Hășdău, s-a produs o surpare.

UPDATE ISU Hunedoara a transmis că la intervenții au participat 112 cadre militare cu 19 autospeciale de intervenție, cinci motopompe remorcabile și 13 motopompe transportabile.


În total au fost evacuate 23 de persoane, iar 170 de gospodării au fost afectate de ape. De asemenea, 15 localități au rămas temporar fără curent electric, iar mai multe drumuri județene și comunale au fost blocate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.