Traficant prins de DIICOT în timp ce conducea drogat. Cantitate importantă de...

Traficant prins de DIICOT în timp ce conducea drogat. Cantitate importantă de droguri, găsită în mașină

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT Arad au dispus ieri reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”. Bărbatul a fost astăzi arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Măsura a fost dispusă după ce, la aceeași dată, 29 iunie 2023, inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce deținea, în autoturismul cu care se deplasa, în scopul comercializării, cantitatea de aproximativ un kilogram substanță cu efect psihoactiv 2MMC.


Au fost identificate și ridicate și sumele de 400 euro, 22.667 lei și 40 dinari, provenite din vânzarea substanţelor psihoactive. De asemenea, în urma testării cu aparatul Drug Test, inculpatul a prezentat răspuns pozitiv la drog de mare risc – cocaină. Au fost puse în aplicare si două mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe mijloace de probă. În cauză s-a reținut faptul că, pe parcursul anului 2023, inculpatul a comercializat, în mod repetat, substanțe psihoactive, consumatorilor de pe raza municipiului Arad. În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad, a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis DIICOT.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Arad. Suportul de specialitate a fost asigurat de Biroului Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT și Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.