Amenzi de aproape 6.000 de euro în urma unei razii pe şoselele...

Amenzi de aproape 6.000 de euro în urma unei razii pe şoselele din vestul ţării. Un tânăr a depăşit cu peste 70 de kilometri viteza legală

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii rutieri din Haţeg, împreună cu cei ai Secției 7 Poliție Rurală Baru, din judeţul Hunedoara, au efectuat o razie în urma cărora au acordat 34 de amenzi în valoare de 29.580 de lei.

14 permise de conducere au fost reţinute, din care 13 pentru depășirea limitei legale de viteză și unul pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 70 km.

E vorba de un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Petroșani, care în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, pe raza localității Ciopeia, județul Hunedoara, a fost surprins și înregistrat de aparatul radar înregistrat cu viteza de 135 km/h, unde limita legală de viteză este prevăzută de 50 km/h.


Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării pebtru o perioadă de 120 zile, eliberandu-i-se dovada înlocuitoare fără drept de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.