Un bărbat şi un minor din vestul ţării, cercetaţi penal după ce...

Un bărbat şi un minor din vestul ţării, cercetaţi penal după ce au atacat un echipaj de poliţie

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1155542335">
Foto: arhivă

Doi bărbați, dintre care unul minor, din Vulcan, sunt cercetați penal pentru ultraj, după ce i-au amenințat pe polițiști și au aruncat în ei cu obiecte contondente în polițiști, transmite IPJ Hunedoara.

„Duminică, la ora 17:40, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Vulcan, în timp ce efectua verificări pe strada Valea Ungurului din municipiul Vulcan în urma unei solicitări din partea unui cetățean, a fost amenințați cu acte de violență, totodată fiind aruncate obiecte contondente asupra lor de către un bărbat în vârstă de 49 și respectiv un minor în vârstă de 17 ani”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Carla Strujan.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de lângă Judecătoria Petroșani.

1 COMENTARIU

  1. Am trăit s-o citesc și pe asta! „Doi bărbați, dintre care unul minor”! Avem deja bărbați-femei, bărbați nici-nici, bărbați imaturi, acum și minori, pe când bărbați bebeluși?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.