Două licee cu 100%, două licee cu zero la sută rata de...

Două licee cu 100%, două licee cu zero la sută rata de promovare la examenul de Bacalaureat 2023, în județul Timiș

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Niciun elev de la două instituții de învățământ din județul Timiş nu au promovat examenul de Bacalaureat 2023. Este vorba despre Liceul Tehnologic „Petre Mitroi” din Biled şi Liceul Teoretic „Henri Coandă” din Timișoara (a nu se confunda cu Colegiul Tehnic „Herni Coandă”).

La Liceul Tehnologic „Petre Mitroi” din Timiş, şapte elevi au susţinut examenul de Bacaleureat şi niciunul dintre aceştia nu a promovat.


La fel, la Liceul Teoretic „Henri Coandă” din Timişoara unde nicinul dintre cei 14 candidaţi înscrişi la examen nu au promovat, potrivit news.ro.

La polul opus, la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara şi Colegiul Naţional „Constantin Diaconovici Loga” din Timişoara s-a înregistrat o rată de promovare de 100%.

Trei elevi din judeţul Timiş au reuşit să obţină media 10 la examenul de Bacalaureat. Este vorba despre doi absolvenţi de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara, respectiv unul de la Liceul Teoretic „Iulia Haşdeu” din Lugoj.

În Timiş, înainte de depunerea şi soluţionarea contestaţiilor, rata de promovabilitate a examenului de bacalaureat este 73.18%, mai mare cu aproape două procente faţă de anul trecut.

Cei care nu sunt mulţumiţi de notele obținute, pot depune contestaţii, luni, până la orele 18:00. Lucrările vor fi recorectate până în 6 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate în 7 iulie.

Cei care nu promovează Bacalaureatul, din 17 iulie, se pot înscrie la sesiunea următoare, care se va desfăşura în a doua parte a lunii august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.