Polițiști locali agresați, la Timișoara, după ce au luat o cerșetoare la...

Polițiști locali agresați, la Timișoara, după ce au luat o cerșetoare la întrebări

5
DISTRIBUIȚI

Doi polițiști locali au fost agresați astăzi, în zona Bălcescu din Timișoara. Când au luat la întrebări o femeie care părea că cerșește, polițiștii locali s-au trezit atacați de doi bărbați.

„O patrulă de polițiști locali, aflați în serviciu în această dimineață, în jurul orei 09:00, în Piața Nicolae Bălcescu, au fost agresați de doi bărbați.


În fapt, polițiștii locali legitimau o persoană care era suspectă de apelare la mila publicului, moment în care, doi bărbați, frați, din primele date fiii persoanei în cauză, S.R., de 33 de ani, și S.O., de 29 de ani, din Timișoara, au sărit la bătaie, trăgând de cămașa unuia dintre polițiștii locali și rupându-i gradele. Imediat polițiștii locali l-au reținut pe cel mai tânăr dintre ei, cel de-al doilea fugind de la locul incidentului, și au chemat în sprijin echipajul din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă. Aceștia din urmă, în baza semnalmentelor și a datelor avute, în scurt timp au reușit identificarea și reținerea celui de-al doilea bărbat”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Cei în cauză au fost conduși la sediul Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara, fiind ulterior predați lucrătorilor delegați din cadrul Secției 3 Poliție, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind apoi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.