Rap fabricat în Timișoara: tânărul Wtenka, în vârstă de numai 13 ani,...

Rap fabricat în Timișoara: tânărul Wtenka, în vârstă de numai 13 ani, a lansat primul său material

0
DISTRIBUIȚI

WTenka este un artist și rapper în devenire, originar din Timișoara, cu vârsta de doar 13 ani. Numele său real este Lucian Melter Ioan. În anul 2021, a descoperit pasiunea pentru compunerea de versuri pe diverse beat-uri găsite pe internet. Sub îndrumarea atentă a lui Ovidiu „Dodo” Moldovan, în cadrul programului de Artist Development la ARTonic Productions din Timișoara, Wtenka și-a dezvoltat abilitățile muzicale și a înregistrat pentru prima dată piesele sale în studioul ARTonic Productions.

Deasupra Norilor” este primul său EP, compus din patru piese distincte, ce reprezintă debutul său în muzicală. Prima melodie, intitulată „DN”, explorează tema separării de prieteni și relațiilor în viață. A doua piesă, „Ne-am uitat”, transmite povestea despărțirii de anumite persoane din viața lui.


În „The New World Interlude”, WTenka ne poartă într-o călătorie sonoră în care lasă în urmă trecutul și abordează o nouă etapă în viață, într-o lume plină de posibilități. Ultima melodie, „DLDT”, subliniază înțelegerea artistului cu privire la motivele pentru care acele persoane au părăsit viața sa și subliniază aspirația sa de a contribui la o lume mai bună.

Aceste piese din EP-ul „Deasupra Norilor” demonstrează talentul și evoluția artistică a lui WTenka, ilustrând abilitățile sale muzicale și profunzimea mesajelor transmise. Cu un sound captivant și o abordare autentică, el își propune să ofere o experiență muzicală memorabilă și să inspire audiența sa – în special alți tineri ce trec prin provocări similare în viața lor. Prin sinceritatea și autenticitatea mesajelor sale, WTenka inspiră și încurajează tinerii să-și exprime emoțiile și să găsească puterea de a merge mai departe în viață. WTenka, aflat „Deasupra Norilor”, își pregătește cu pasiune și determinare următorul material muzical, continuând astfel povestea captivantă începută odată cu prima sa lansare. În continuarea acestei evoluții artistice, WTenka explorează noi orizonturi prin intermediul numeroaselor colaborări și featurings alături de alți talentați artiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.