Un bărbat a amenințat că își dă foc în fața Parchetului de...

Un bărbat a amenințat că își dă foc în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 53 de ani s-a stropit cu combustibil și a amenințat că se autoincendiază în noaptea de sâmbătă spre duminică pe scările din fața ușilor de acces în Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Potrivit Jandarmeriei Române, aproape de miezul nopții, un bărbat în vârstă de 53 de ani, pe fondul unor nemulțumiri legate de un dosar penal în care era implicat, a amenințat că se autoincendiază pe scările din fața ușilor de acces în Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Jandarmul de serviciu a tergiversat discuția până la sosirea tuturor echipajelor de intervenție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Bărbatul, care s-a stropit cu combustibil, având în mână o brichetă și fiind foarte agitat, a refuzat negocierea cu orice persoană îmbrăcată în uniformă, insistând că vrea să discute cu un procuror din cadrul Parchetului.

„În timp ce se negocia cu persoana nemulțumită, Mihai, un jandarm ialomițean, care se afla în timpul liber, în haine civile, a intrat, împreună cu jandarmi de la grupa antiteroristă din cadrul Jandarmeriei Ialomița și luptători SAS din cadrul Poliției Ialomița, pe ușa din spate a instituției și sub pretextul că este procurorul de serviciu, i-a distras atenția bărbatului, l-a dezechilibrat, reușind astfel să fie imobilizat de forțele de ordine.


În acel moment, colegii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița au acționat stingătorul pentru a preveni autoincendierea. ”, a transmis Jandarmeria Română.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind internat pentru investigații suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.