Accident cu două mașini și o motocicletă, pe o șosea din vestul...

Accident cu două mașini și o motocicletă, pe o șosea din vestul țării UPDATE Cum s-a produs accidentul (foto)

0
DISTRIBUIȚI

Două persoane au ajuns la Urgențe în urma unui accident în care au fost implicate două mașini și o motocicletă, pe o șosea din județul Hunedoara.

„În această după amiază, pompierii Secției Brad au fost solicitați să intervină în localitatea Luncoiu de Jos, unde a avut loc un accident rutier. Echipajele operative s-au mobilizat de urgență la locul indicat, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijinul acestora fiind alocată și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean. În accident au fost implicate două autoturisme și o motocicletă, rezultând două victime, respectiv conducătorul motocicletei, în vârstă de 35 de ani și conducătorul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 27 de ani. Cei doi bărbați au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului și ulterior au fost transportați la UPU Deva, respectiv la CPU Brad pentru investigații medicale suplimentare și tratament de specialitate”, a transmis ISU Hunedoara.

Celelalte persoane implicate în accident nu au necesitat asistență medicală.

„Pompierii militari au asigurat, totodată, măsurile specifice de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri”, a mai comunicat ISU Hunedoara.

UPDATE „Astăzi, în jurul orei 17:10, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Brad, care conducea un motociclu pe DN76, din direcția Deva – Brad, pe raza localității Luncoiu de Jos, a intrat în coliziune cu partea din spate a autoturismului condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Luncoiu de Jos, care efectua un viraj la stânga, pentru a patrunde pe DJ706B.


După impactul cu autoturismul, motociclistul a ricoșat în partea stângă-spate a autoturismului condus de o tânără în vârstă de 27 de ani, din municipiul Brad, care se deplasa din direcția Deva-Brad și se încadrase pentru a depăși, prin dreapta, autoturismul care vira în intersecție. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului motociclului și a conducătorului autoturismului. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal”, a transmis IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.