Copil rănit după un accident produs de neatenția unui șofer de 19...

Copil rănit după un accident produs de neatenția unui șofer de 19 ani băut, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Accident de circulație marți după-amiaza, pe strada Cloșca din Timișoara. Mașina condusă de un șofer în vârstă de 19 ani, care nu s-a asigurat corespunzător, a lovit un alt autoturism, iar un copil în vârstă de 8 ani a fost rănit.

„Un tânăr în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism pe banda 1 pe strada Cloșca, dinspre Săcălaz spre Timișoara, iar la un moment dat nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, care se deplasa pe banda 2, pe același sens de mers.


În urma evenimentului a rezultat o victimă, respectiv un minor în vârstă de 8 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 48 de ani. Minorul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiș.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului în vârstă de 48 de ani, iar în cazul tânărului de 19 ani a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.