CSC Dumbrăviţa nu începe Liga 2 în weekend. FRF i-a amânat jocul...

CSC Dumbrăviţa nu începe Liga 2 în weekend. FRF i-a amânat jocul din cauza prelungirii speţei Braşovului la TAS

0
DISTRIBUIȚI

CSC Dumbrăviţa trebuia să debuteze în noul sezon sâmbătă, în deplasare, fie cu Progresul Spartac Bucureşti, fie cu FC Braşov. Cea din urmă nu a primit licenţa pentru Liga 2 şi s-a adresat TAS iar astăzi FRF a decis amânarea jocului deoarece hotărârea tribunalului, aşteptată pe 30 iulie, a fost de asemenea „contramandată” de recuzarea arbitrului de caz.

Timişenii au programul încurcat sau sunt primii încurcaţi de judecata de la TAS. Braşovul pregătit de Dan Alexa încă speră că va rămâne în „B” deşi Comisia de licenţiere FRF i-a refuzat licenţa din motive financiare. Ardelenii s-au adresat TAS, dar au recuzat arbitrul desemnat, pe motiv că ar putea fi părtinitor.


Oficialul a decis să se retragă pentru a înlătura orice dubiu, dar termenul de 30 iulie, stabilit iniţial şi după care se orientau şi federalii, va fi depăşit. Dumbrăviţenii, care oricum nu erau siguri până de curând în ce direcţie se vor îndrepta în weekend, fie spre zona Capitalei, pentru duelul cu Progresul Spartac, care ar profita de decizia împotriva Braşovului, fie FC Braşov, în cazul în care aceştia primesc până la urmă dreptate la TAS şi implicit licenţa, sunt acum siguri că nu au meci oficial sâmbătă. Lucru stabilit azi de Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF.

„Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal, întrunit astăzi, a aprobat amânarea meciului în care echipa noastră ar fi fost oaspete pentru una dintre echipele FC Braşov sau Progresul Spartac la o dată ulterioară, după comunicarea deciziei TAS”, se arată în comunicatul timişenilor.

În etapa a doua, Dumbrăviţa ar urma să primească vizita nou promovatei Corvinul 1921 Hunedoara. În weekendul acesta CSM Reşiţa debutează acasă în compania Sloboziei (sâmbătă, ora 11) iar hunedorenii joacă duminică, de la ora 12 (televizat), pe teren propriu, cu Ceahlăul, o altă echipă care a făcut pasul din Liga 3 în cea secundă. Nu e exclus ca timişenii să-şi mai programeze un amical în weekend, ultima testare pentru elevii lui Cosmin Stan ar fi mâine, cu juniorii U17 ai clubului, un joc-şcoală în care nu se va ţine cont de scor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.