Case cuprinse de un incendiu de proporţii în Banat. Ce au reuşit...

Case cuprinse de un incendiu de proporţii în Banat. Ce au reuşit pompierii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Un incendiu masiv a izbucnit în timpul nopţii la o locuinţă din localitatea Voislova, comuna Zăvoi, judeţul Caraş-Severin. Trei case învecinate au fost curpinse de flăcări până la sosirea pompierilor, care au reuşit în cursul dimineţii să localizeze incendiul.

În jurul orei 3.30, prin apel la numărul unic de urgență 112, pompierii curășeni au fost solicitați să intervină pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Voislova, comuna Zăvoi.


Către locul intervenției s-au deplasat cinci echipaje de pompieri, cu patru autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și o autospecială de primă intervenție și comandă.

„La sosirea echipajelor de intervenție, ardeau cu flacără deschisă și cu degajări mari de fum trei case invecinate, pe o suprafață de aproximativ 600 mp. În jurul orei 05:45 incendiul a fost localizat, iar în momentul de față se lucrează pentru indentificarea și lichidarea tuturor focarelor”, se arată în comunicatul ISU „Semenic” Caraş-Severin.

În sprijinul pompierilor militari acționează și pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Oțelu Roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.