Dorin Rotariu a revenit oficial în prima ligă din ţară după ce...

Dorin Rotariu a revenit oficial în prima ligă din ţară după ce s-a antrenat cu Politehnica

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica / Facebook

Fotbalul timişorean e doar la nivelul Ligii 3 şi nu mai e atrăgător pentru jucătorii cu nume. Cu Politehnica Timişoara s-a antrenat în luna septembrie Dorin Rotariu. Aflat acasă, liber de contract, nepotul lui Iosif Rotariu, scouter-şef la alb-violeţi, şi-a găsit până la urmă o echipă importantă din SuperLigă şi a semnat azi cu FCSB.

Dacă Gabi Torje s-a pregătit o perioadă cu CSC Dumbrăviţa, dar şi-a găsit angajament la acelaşi nivel, doar în eşalonul secund, semnând cu ilfoveana Concordia Chiajna. La 28 de ani, Dorin, fiul lui Ilie Rotariu, a atras interesul mai multor grupări din ţară după ce s-a despărţit definitiv de bulgarii de la Ludogorets. În stagiunea trecută el a fost împrumutat în Grecia, la Atromitos, şi cariera sa intrase oarecum în umbră după ce începuse promiţător cu un transfer de la Dinamo la FC Bruges. De altfel, el nici nu a mai fost chemat la naţională în ultimii ani.

Jucător de bandă, care poate evolua şi în spatele atacantului, Dorin Rotariu s-a pregătit luna trecută cot la cot cu Robert Curescu şi compania, dar şansele se a rămâne la Poli erau evident inexistente.


S-a vehiculat întoarcerea sa la Dinamo ori chiar o mutare la UTA, dar Iosif Rotariu a negat ferm că Dorin va merge la Bucureşti pentru „câini”.

Astăzi s-a confirmat înţelegerea cu FCSB, liderul la zi al elitei, cu 29 de puncte. În SuperLigă e pauză internaţională iar pe 22 octombrie timişoreanul ar putea debuta la noua echipă contra Voluntariului lui… Doru Andrei.

În schimb, Poli se află pe locul 2 în C8, cu 14 puncte, şi aşteaptă sâmbătă, la ora 15, pe „Electrica” replica Progresului Pecica.

„Bine ai venit, Dorin Rotariu!
FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Dorin Rotariu, care a semnat astăzi un contract cu clubul nostru.
Atacantul în vârstă de 28 de ani va purta tricoul cu numărul 29 și se va adăuga lotului condus de Elias Charalambous mâine.
Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, au anunţat roş-albaştrii pe pagina oficială a clubului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.