Doi ciclişti de la Velocitas, campioni naţionali pe pistă şi la cross-country...

Doi ciclişti de la Velocitas, campioni naţionali pe pistă şi la cross-country marathon

0
DISTRIBUIȚI

Doi sportivi de la clubul ciclist CS Velocitas Timişoara au încheiat weekendul pe prima treaptă a podiumului în competiţii naţionale. Jozsef-Attila Malnasi (foto, sus) a câştigat al doilea titlu consecutiv la categoria Elite în CN de Cross-Country Marathon. În timp ce Samuel Ţibu (foto, jos) s-a impus în CN de Pistă.

Țibu a participat în perioada 25-29 septembrie pe velodromul din Plodviv, Bulgaria la Campionatul Naţional de Pistă. În categoria Master, Samuel a excelat și a adus acasă rezultate de top: locul 1 la Proba Omnium, locul 2 la proba de sprint 200 de metri și la proba de Time Trial 500 de metri, precum și locul 3 la proba de urmărire individuală. Performanța sa remarcabilă demonstrează angajamentul și talentul de excepție pe care îl are.

Jozsef-Attila Malnasi a continuat să ne uimească în ciclismul de cross-country.


La Campionatul Național de Cross-Country Marathon desfășurat la Blăjel, județul Sibiu, sâmbătă 30 septembrie, el a obținut al doilea titlu consecutiv de campion național la categoria Elite.

Alţi cicliști ai clubului Velocitas au avut performanțe la Campionatul Național de Cross-Country Marathon de la Blăjel: Paul Muntean – locul 3 la categoria Amatori Masculin; Singer Patrick – locul 7 la categoria Amatori Masculin; Roberto Micșa – locul 3 la categoria Master 1; Gergo Kovacs – locul 5 la categoria Master 1; Jura Mihai – locul 5 la categoria Master 1; Buriac Radu – locul 7 la categoria Master 2

În competiția pe traseul mediu de 34 km: Giulia Pârvu – locul 1 la categoria Feminin 15-29 ani; Robert Laki – locul 3 la categoria Masculin 15-16 ani; Singer Fabian – locul 6 la categoria Masculin 15-16 ani; Amariei Dani – locul 12 la categoria Masculin 40-49 ani; Sorin Simu – locul 2 la categoria Masculin 50+ ani

Duminică cicliştii Velocitas au participat cu succes la competiția de mountain bike Brașov Bike Race. Eduard Kubat a ocupat locul 1, iar Jozsef-Attila Malnasi a ocupat onorabilul loc 3.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.