Trei persoane au ajuns la spital după un accident pe o șosea...

Trei persoane au ajuns la spital după un accident pe o șosea din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Echipajele de intervenție au fost alertate, în urma unui apel la 112, de producerea unui accident de circulație astăzi, la prânz, pe un drum comunal din zona localității hunedorene Mada (comuna Balșa).

„De urgență, spre locul indicat s-au mobilizat pompierii Detașamentului Orăștie și cei ai Gărzii de Intervenție Geoagiu cu o autospecială de stingere cu apă cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.


Pentru această misiune a fost alocată și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean. La fața locului, pompierii au constatat faptul că, un autoturism în care se aflau patru persoane (un bărbat și trei femei), a intrat într-un parapet. În urma impactului, una dintre pasagere a rămas blocată în autoturism, fiind nevoie de intervenția salvatorilor pentru extragerea în siguranță a acesteia”, a transmis ISU Hunedoara.

După ce au fost evaluate, cele trei pasagere au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ulterior fiind transportate la UPU Orăștie pentru investigații suplimentare. Totodată, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor în astfel de cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.