Trupa Diluvian Collapse a lansat un nou dublu single înregistrat în Timișoara

Trupa Diluvian Collapse a lansat un nou dublu single înregistrat în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leonard Ardelean

Trupa timișoreană Diluvian Collapse a lansat un nou dublu single, Renegade, care a fost înregistrat în Consonance Studio din orașul nostru.

La sfârșitul săptămânii trecute, rockerii au susținut un concert în cadrul evenimentului Metal Attack Fest care s-a desfășurat la clubul Flex din Arad, iar în luna septembrie băieții au cântat „acasă“ alături de Weeping Assault la Nemesis Art Club.

În acest an, formația timișoreană a câștigat marele premiu al concursului dedicat trupelor underground la Festivalul Posada Rock, desfășurat în perioada 1-3 septembrie la Câmpulung Muscel.


Juriul format din Cristi Gram, Lenți Chiriac, Andy Ionescu, Mihai Ilie, Vlad Bușcă, Bogdan Prundeanu, Denis Uță, Bogdan Trîmbaciu și Răzvan Brăileanu a decis următorii premianți: Marele Premiu, în valoare de 10.000 de lei – Dilluvian Collapse, Premiul I, în valoare de 7.500 de lei – Crimena, Premiul al II-lea, în valoare de 4.000 de lei – The Groovy Bastards, Premiul al III-lea, în valoare de 2.500 de lei – Leather Brigade, Premiul ”Zaharia Rădulică”, în valoare de 1.000 de lei – Serpent Stream.

Diluvian Collapse este o trupă de deathcore/metalcore cu elemente de slam care s-a format în anul 2018 în Timisoara. Trupa a susținut zeci de concerte la diferite cluburi și festivaluri precum Rock la Mureș, Gugulan Rock, Rockfort și deschideri pentru trupe precum Jinjer și Skinned. În 2020 a fost lansat primul album intitulat ,,Divine Punishment”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.