Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-un parapet...

Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-un parapet (foto)

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit după ce mașina pe care o conducea a derapat și s-a izbit de un parapet. Accidentul a avut loc miercuri seara pe DN 76, în județul Hunedoara, aproape de intrarea în localitatea Brad, dinspre Deva.

„La fața locului au fost mobilizate un echipaj cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță cu un echipaj SMURD care au extras victima din autovehicul. Salvatorii au constatat că șoferul autoturismului avea un traumatism toracic și suspiciune de fractură a bazinului, astfel că au transportat victima la spitalul din Brad pentru investigații suplimentare și asistență medicală de specialitate”, a transmis ISU Hunedoara. Din păcate, bărbatul a murit la spital.

„La data de 15 octombrie 2023, ora 15:12, un bărbat de 65 de ani, din comuna Vața de Jos, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 76, din direcția Deva spre Brad în localitatea Luncoiu de Jos, a pierdut controlul direcției de deplasare, a derapat, intrând în coliziune cu parapetul metalic situat pe partea dreaptă a sensului de mers, după care a ricoșat în șanțul de colectare a apelor pluviale.


În urma acestui eveniment rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale însă acesta a decedat la spital. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.