Amicale cu Szeged, Corvinul şi Poli Timişoara în programul de iarnă al...

Amicale cu Szeged, Corvinul şi Poli Timişoara în programul de iarnă al Dumbrăviţei. Un atacant din Liga 3, „pe radarul” alb-verzilor

0
DISTRIBUIȚI
Precedentul Dumbrăviţa – Poli (3-1) a fost în Liga 2

CSC Dumbrăviţa şi-a publicat azi programul de jocuri amicale din pauza competiţională de iarnă. Alb-verzii, care au încheiat anul pe un trend descendent în Liga 2, vor disputa mai multe teste în zonă, în total zece, cu grupări de la eşalonul secund în jos.

Singurul adversar de peste hotare e tot din liga a doua. E vorba de maghiarii de la Szeged-Csanad Grosics Akademia, aflaţi pe poziţia a 3-a în NB II. Alte jocuri mai atractive vor fi cu ocupanta locului 2 din Liga 2 – Corvinul Hunedoara sau cea a locului 6 – Viitorul Pandurii, dar şi duelul cu conjudeţeana Poli Timişoara, aflată acum în Liga 3 (locul 2 în C8).

Dumbrăviţenii se vor reuni pe 15 ianuarie 2024.

Iată programul complet al jocurilor amicale pentru formaţia pregătită de Cosmin Stan:

UTA U19 (miercuri, 17 ianuarie, ora 15.00)
UTA U19 (sâmbătă, 20 ianuarie, ora 11.00)
Galaxy Timișoara U17 (miercuri, 24 ianuarie, ora 15.00)
Corvinul Hunedoara (vineri, 26 ianuarie, ora 15.00 – deplasare)
Szeged-Csanad Grosics Akademia (miercuri, 31 ianuarie, ora 15.00 – acasă)
SCM Zalău (sâmbătă, 3 februarie, ora 14.00 – acasă)
Politehnica Timișoara (sâmbătă, 10 februarie, ora 11.00 – deplasare)
Viitorul Pandurii Târgu Jiu (miercuri, 14 februarie, ora 15.00)
Phoenix Buziaș (sâmbătă, 17 februarie, ora 11.00)
Galaxy Timișoara U17 (miercuri, 21 februarie, ora 16.00 – acasă)

Locurile exacte de desfășurare ale jocurilor vor fi stabilite și comunicate în apropierea datelor respective, ținând cont și de condițiile meteo, a mai anunţat clubul timişean.

De asemenea, între 26 ianuarie și 3 februarie este prevăzut un cantonament, tot pe plan local.


Dumbrăviţenii au încheiat anul doar pe 14, cu 19 puncte, dar mai au şanse teoretice să prindă play-off-ul. Viitorul Pandurii Tg. Jiu, unul dintre adversarii din amicale, ocupă chiar ultima poziţie de play-off în pauza de iarnă. Gorjenii pregătiţi de Călin Cojocaru sunt la doar patru puncte în faţă.

Ţintă din „C”

În condiţiile unui buget mic, în comparaţie cu majoritatea partenerelor de întrecere, CSC Dumbrăviţa pare că va căuta să se întărească „din zonă”. Ucraineanul Mykhailo Plokhotnyuk va fi probabil prima plecare după ce a fost lăsat în afara lotului iar atacantul de 24 de ani a marcat doar un gol în opt apariţii în prima parte a sezonului, alb-verzii caută un atacant. Conform informaţiilor noastre înlocuitorul acestuia ar putea fi Alexandru Baranyi, de la Avântul Periam.

Vârful ajuns la 33 de ani lăsa impresia în urmă cu trei ani că abandonează fotbalul de performanţă în favoarea celuilalt job după ce s-a despărţit de CSC Ghiroda, formaţie pentru care evoluase opt ani (în Liga 4 şi Liga 3). El şi-a continuat atunci activitatea în Liga 4, la Unirea Tomnatic. După ce a început slab sezonul actual, Avântul Periam l-a înregimentat în C8 iar experimentatul atacant a înscris în toamnă de şase ori, una dintre reuşitele lui Baranyi fiind în poarta lui Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.