CSM Lugoj s-a calificat în sferturile Challenge Cup fără set pierdut cu...

CSM Lugoj s-a calificat în sferturile Challenge Cup fără set pierdut cu sârboaicele din Obrenovac

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj – volei / Facebook

CSM Lugoj a obţinut fără emoţii, din nou, accesul în sferturile de finală ale CEV Challenge Cup, cea de-a treia competiţie continentală la volei feminin.


Timişencele s-au impus cu 3-0 în faţa celor de la TENT Obrenovac şi în returul de aseară din sala „Ioan Kunst Ghermănescu”.

În returul optimilor rezultatele pe fiecare set în parte au fost: 25-19, 25-13, respectiv 25-22. 3-0 a fost şi scorul partidei din Serbia.

Deşi modestă, sala din Lugoj a fost animată de public, care şi-a primit favoritele cu ajutorul lanternelor telefoanelor. Din păcate judeţul Timiş per ansamblu e unul cu infrastructura sportivă lăsată de izbelişte de incompetenţa liderilor şi micile răfuieli politice, dar asta nu i-a împiedicat pe bănăţeni să se mai bucure de câte o performanţă.

În faza sferturilor, CSM Lugoj, finalistă a competiţie continentale anul trecut, (când a jucat ultimul act la Timişoara cu o formaţie italiană într-o sală „Constantin Jude” supraîncălzită), va întâlni gruparea turcă Nilufer Belediye Bursa. Primul joc e la Lugoj, în 10 ianuarie 2024, iar returul va fi în 17 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.